x
Thesportsnewz
Uncategorized

Stunt: trainer Erik ten Hag spreekt met Mo Ihattaren over transfer naar Ajax

Stunt: trainer Erik ten Hag spreekt met Mo Ihattaren over transfer naar Ajax
  • PublishedJanuary 20, 2022

Ihattaren voerde zelf al een gesprek met Ajax-trainer Erik ten Hag. Dat is een ’heel positief’ gesprek geweest, zo is gemeld aan De Telegraaf. Ook de zaakwaarnemer van Ihattaren, Ali Dursun, heeft al gesproken met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Daarnaast hebben de Amsterdammers ook positieve feedback gekregen van Gerald Vanenburg, die Ihattaren de laatste weken heeft begeleid in de individuele training. .Naar aanleiding van deze gesprekken is er contact geweest met Juventus over een eventuele huurconstructie voor 1,5 jaar. Het lijkt er goed uit te zien voor beide partijen, maar veel zal afhangen van het contact tussen Ajax en de Italianen.Loopbaan reanimerenTen Hag heeft eerder bewezen goed om te kunnen gaan met talenten, die zijn vastgelopen in …
Lees verder…….

Written By
Larry