x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp naar derde ronde in Melbourne na opgave Gasquet

Van de Zandschulp naar derde ronde in Melbourne na opgave Gasquet
  • PublishedJanuary 20, 2022

Botic van de Zandschulp heeft voor het eerst in zijn carrière de derde ronde bereikt van de Australian Open. Dat gebeurde nadat zijn tegenstander Richard Gasquet in de derde set moest opgeven met een blessure.In Melbourne stond het op dat moment 1-1 in sets. Gasquet won de openingsset met 6-4, maar Van de Zandschulp schreef de tweede op zijn naam met 6-0 en stond ook in de derde al met 4-0 voor. Uitstekende service Van de Zandschulp begon moeizaam aan de partij en hij leek zich te storen aan de laagstaande zon op de baan. Bij 1-1 moest hij meteen zijn servicegame inleveren en die break achterstand kwam hij niet meer te boven. Toch was hij op de service van Gasqu …
Lees verder…….

Written By
Sky