x
Thesportsnewz
Uncategorized

Live Eredivisie: Feyenoord vanaf penaltystip weer naast NEC

Live Eredivisie: Feyenoord vanaf penaltystip weer naast NEC
  • PublishedJanuary 23, 2022

Marcos Senesi keert terug in de basis bij Feyenoord. De Argentijnse verdediger bleef vorige week bij de hervatting van het seizoen tegen Vitesse op de bank, omdat hij pas net weer fit was.De Colombiaanse vleugelspits Luis Sinisterra maakt na een blessure weer deel uit van de selectie, maar hij begint tegen NEC op de bank. Daar zitten ook onder anderen Jens Toornstra en de Zweedse aankoop Patrik Walemark, die deze week overkwam van BK Häcken.PSV – AjaxPSV ontvangt dus Ajax. De twee ploegen strijden in het Philips-stadion om de koppositie. PSV begint het duel met de Amsterdammers met een voorsprong van 1 punt.PSV mist in de topper onder anderen de geblesseerde aanvallers Noni Madueke en Carlos Vinícius. Zahavi is na een blessure wel weer inzetbaar bij de Eindhovenaren, waar vorige week in de uitwedstri …
Lees verder…….

Written By
Brandy