x
Thesportsnewz
Uncategorized

Barty en Collins denderen met gemak door naar eerste Australian Open-finale

Barty en Collins denderen met gemak door naar eerste Australian Open-finale
  • PublishedJanuary 27, 2022

In de tweede set ging het iets minder vanzelf, maar na ruim een uur was Barty de eerste Australische speelster in de finale van de Australian Open sinds Wendy Turnbull in 1980. Wederom won ze haar partij in twee sets, net als in haar vijf voorgaande wedstrijden dit toernooi. Ze verloor op weg naar de finale pas 21 games.Op het grandslamtoernooi in Melbourne kan Barty haar derde grandslamtitel pakken. Ze was in 2019 de beste op Roland Garros en won vorig jaar Wimbledon. Ook eerste finale voor Collins In de finale speelt Barty zaterdag tegen Danielle Collins, die ook voor het eerst de finale bereikte van de Australian Open. De Amerikaanse nummer dertig van de wereld rekende met duidelij …
Lees verder…….

Written By
Sky