x
Thesportsnewz
Uncategorized

Prominenten uit sportwereld feliciteren Kromowidjojo met loopbaan

Prominenten uit sportwereld feliciteren Kromowidjojo met loopbaan
  • PublishedJanuary 27, 2022

Inge de Bruijn noemt het afscheid van Kromowidjojo „een groot gemis voor de zwemwereld.” „Maar je blijft een icoon met je legendarische prestaties”, voegde de 48-jarige De Bruijn eraan toe. De Bruijn pakte vier olympische titels, Kromowidjojo drie.„Ik ga je missen! Je bent voor mij een geweldig racevoorbeeld geweest”, reageerde Sharon van Rouwendaal op het nieuws. Van Rouwendaal werd in 2016 in Rio de Janeiro olympisch kampioene bij het openwaterzwemmen.Ook bekende atleten uit andere sporten wensten Kromowidjojo succes in het leven na haar loopbaan. „Gefeliciteerd met een supermooie carrière! Legende”, schreef volleybalster Laura Dijkema. Ook onder anderen hockeyster Eva de Goede en atlete Dafne Schippers reageerden via sociale media.„Bedankt voor de vele mooie momenten en het zijn van een echte inspiratiebron”, schreef de Deense zwemster Pernille Blume, in 2 …
Lees verder…….

Written By
Larry