x
Thesportsnewz
Uncategorized

Heetgebakerde Daniil Medvedev in finale Australian Open tegenstander Rafael Nadal

Heetgebakerde Daniil Medvedev in finale Australian Open tegenstander Rafael Nadal
  • PublishedJanuary 28, 2022

Nadal begon uitstekend en leek al snel probleemloos op weg naar de finale. In de eerste twee sets gaf hij amper wat weg tegen Berrettini, die maar moeizaam in zijn spel kon komen. Binnen anderhalf uur stond de Spanjaard 2-0 voor in sets.KenteringMaar de Italiaan knokte zich sterk terug in de derde set, waarin hij heel sterk finishte. In de laatste drie games won hij liefst 12 van de 13 punten, waarmee hij een kentering leek in te zetten. Vooral op zijn eigen service was Berrettini een tijdje ongenaakbaar met een reeks van vijf (!) lovegames en 23 punten.Nadal serveerde echter ook sterk, waardoor het verschil na die indrukwekkende reeks in set vier nog niet was gemaakt. Sterker nog, Berrettini overleefde op 4-3 voor Nadal een break-point. Het was daarma nog niet gedaan en het tweede break-point viel wel de k …
Lees verder…….

Written By
Larry