x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nadal rekent af met Berrettini in Melbourne en gaat op voor 21ste grandslamtitel

Nadal rekent af met Berrettini in Melbourne en gaat op voor 21ste grandslamtitel
  • PublishedJanuary 28, 2022

‘Sjoemelde Djokovic met datum coronatest?’Novak Djokovic zal vermoedelijk eind februari zijn rentree maken in het tenniscircuit. De veelbesproken Serviër, die door de Australische autoriteiten aan de vooravond van de Australian Open werd uitgezet vanwege zijn ongevaccineerde status, zal zijn opwachting maken bij het ATP toernooi in Dubai dat op 21 februari begint.Overigens is het laatste woord nog niet gezegd over Djokovic. De BBC heeft twijfels over het herstelbewijs dat Novak Djokovic gebruikte om Australië binnen te komen. De Britse omroep twijfelt over het moment waarop Djokovic volgens zijn verklaring positief testte op het coronavirus.De 34-jarige Serviër overhandigde bij aankomst in Melbourne een positieve coronatest die op 16 december in Servië zou zijn afgenomen. Zes dagen later, op 22 december 2021, testte hij negatief op het coronavirus.Duitse onderzoekers …
Lees verder…….

Written By
Sky