x
Thesportsnewz
Uncategorized

Barty helpt Australian Open eindelijk weer aan winnares van eigen bodem

Barty helpt Australian Open eindelijk weer aan winnares van eigen bodem
  • PublishedJanuary 29, 2022

De drie jaar oudere Collins had tot dusver drie van de vier ontmoetingen met Barty verloren, maar de laatste, begin vorig jaar in Adelaide, won ze. Ook haar geweldige optreden in de halve finales tegen Iga Swiatek, de nummer zeven van de plaatsingslijst en in 2020 de beste op Roland Garros, zal haar veel zelfvertrouwen verschaft hebben.De Amerikaanse hardhitter, die drie jaar geleden al eens tot de laatste vier was doorgedrongen in Melbourne, begon dan ook vol bravoure aan de finale. Ze bood Barty prima partij en kreeg op 2-2 de eerste breekkans. Die wist ze niet te benutten en een game later leverde ze met een dubbele fout ju …
Lees verder…….

Written By
Sky