x
Thesportsnewz
Uncategorized

Michael van Gerwen moet diep gaan, maar plaatst zich wel voor de kwartfinales van The Masters

Michael van Gerwen moet diep gaan, maar plaatst zich wel voor de kwartfinales van The Masters
  • PublishedJanuary 30, 2022

Van Gerwen kwam eerst 2-0 en 3-1 achter voordat hij de partij onder controle kreeg. In de zevende leg kwam hij voor het eerst op voorsprong (4-3), maar daarmee had hij zijn belager nog niet afgeschud. Humphries bleef goed meegaan met Van Gerwen en kwam in het slot van de wedstrijd zelfs op een 9-7 voorsprong.Maar toen sloegen enigzins de bibbers toe bij Cool Hand Luke, die er niet in slaagde om een van de drie daaropvolgende legs te winnen. Van Gerwen pakte ze alle drie en won daarmee uiteindelijk toch nog. In de kwartfinale neemt Mighty Mike het zondag op tegen Joe Cullen.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons privacybeleid. …
Lees verder…….

Written By
Brandy