x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tennisduel loopt uit tot 04.54 uur ‘s nachts, nooit eerder vertoond op ATP-tour

Tennisduel loopt uit tot 04.54 uur ‘s nachts, nooit eerder vertoond op ATP-tour
  • PublishedFebruary 22, 2022

Om 04.07 uur overleefde Zverev zijn tweede matchpoint en een paar minuten later dwong hij een beslissende derde set af. Toen kwam ineens het record van Lleyton Hewitt en Marcos Baghdatis in zicht, die tijdens de Australian Open van 2008 tot 04.34 uur met hun vijfsetter bezig waren.Opvallend was dat het tennis er niet onder leed. Het gevecht van bijna drieënhalf uur stond bol van de mooie rally’s en spectaculaire punten. Zverev heeft de langste adem Iets voor vijven was bij Brooksby de batterij leeg, waarna hij nog maar een van de laatste dertien punten won. Op zijn eerste wedstrijdpunt stelde de als tweede geplaatste Zverev een plaats bij de laatste zestien veilig (3-6, 7-6 (10), 6-2). En het …
Lees verder…….

Written By
Sky