x
Thesportsnewz
Uncategorized

Frankrijk zet Oranje Leeuwinnen een hak

Frankrijk zet Oranje Leeuwinnen een hak
  • PublishedFebruary 23, 2022

Spits Marie-Antoinette Katoto was de grote uitblinker in het Stade Océane. De Française was twee keer trefzeker met een hakje achter het standbeen. Wendie Renard zette de thuisploeg na een handsbal van Merel van Dongen vanaf de stip op voorsprong. Lineth Beerensteyn maakte het enige Nederlandse doelpunt van de avond.Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.Mark Parsons zag het oefenduel tussen de nummers vier en vijf van de wereld als een belangrijke test in aanloop naar EK van aankomende zomer. Net als vorige week tegen Brazilië (1-1) begon de bondscoach met zijn sterkst mogelijke elf, daarbij aangetekend dat meerdere vaste basisspelers deze interlandperiode ontbraken. Dankzij de 3-0 overwinning van afgelopen weekeinde op Finland eindigde de regerend Europees kampioen nog wel op de tweede plaats in de eindrangschikking. …
Lees verder…….

Written By
Brandy