x
Thesportsnewz
Uncategorized

Medvedev nieuwe nummer één van de wereld na nederlaag Djokovic in Dubai

Medvedev nieuwe nummer één van de wereld na nederlaag Djokovic in Dubai
  • PublishedFebruary 25, 2022

Daniil Medvedev bezet vanaf maandag voor de eerste keer in zijn loopbaan de eerste plaats op de wereldranglijst in het mannentennis.De Rus neemt het stokje over van Novak Djokovic, die in de kwartfinales van het ATP-toernooi in Dubai werd uitgeschakeld door Jirí Vesely: 4-6, 6-7 (4). Djokovic stond in totaal 361 weken bovenaan, een record. De Serviër en Vesely speelden voorafgaand aan hun treffen in Dubai één keer tegen elkaar. In 2016 won de Tsjech, momenteel de nummer 123 van de wereld. Dit keer brak Vesely direct, mede door drie fouten van Djokovic. Een break terug bracht Vesely niet van zijn stuk. …
Lees verder…….

Written By
Sky