x
Thesportsnewz
Uncategorized

Statement Russische tennisser Roeblev: ‘Alsjeblieft geen oorlog’

Statement Russische tennisser Roeblev: ‘Alsjeblieft geen oorlog’
  • PublishedFebruary 26, 2022

De Russische tennisser Andrej Roeblev heeft op het ATP-toernooi in Dubai een gebaar gemaakt tegen de oorlog in Oekraïne. Dat deed hij door ‘no war please’ op de camera te schrijven, na zijn wedstrijd in de halve finales te hebben gewonnen.Donderdag pleitte de 24-jarige Roeblev ook al voor vrede tussen zijn vaderland en Oekraïne. De nummer zeven van de wereld won zijn partij van de Pool Hubert Hurkacz. De als tweede geplaatste Roeblev gaat het in Dubai in de finale opnemen tegen Denis Shapovalov uit Canada of de Tsjechische qualifier Jiri Vesely. Die schakelde in de kwartfinales Novak Djokovic uit. …
Lees verder…….

Written By
Sky