x
Thesportsnewz
Uncategorized

Trainer FC Dordrecht hekelt racistische MVV-fans: idioten

Trainer FC Dordrecht hekelt racistische MVV-fans: idioten
  • PublishedFebruary 26, 2022

De wedstrijd aan de Krommedijk was bijna afgelopen toen Seydine N’Diaye, invaller bij Dordrecht, de arbitrage attendeerde op racistische geluiden uit het uitvak. De supporters van MVV zouden apengeluiden hebben gemaakt richting de Franse verdediger.Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.„Ik heb het persoonlijk niet gehoord, maar het is wel door meerdere mensen bevestigd. Als een jongen zo reageert, dan moet er wel iets gebeurd zijn”, aldus Santoni. „Dat doe je niet zomaar. Gelukkig is hij nu weer rustig. Dit is moeilijk, je moet in zijn schoenen staan om het te begrijpen.”De wedstrijd werd na een onderbreking nog wel hervat, zij het heel kort en zonder N’Diaye die al onder de douche stond. De 21 overgebleven spelers en ook scheidsrechter Richard Martens besloten na een ingooi allemaal te knielen, het inmiddels bekende gebaar tegen racisme. „De spelers hebben zelf de beste mani …
Lees verder…….

Written By
Larry