x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: Schalke 04 en sponsor Gazprom definitief uit elkaar

Sport kort: Schalke 04 en sponsor Gazprom definitief uit elkaar
  • PublishedFebruary 28, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Duits paralympisch comité wil Russische sporters weren van Spelen12.40 uur: De baas van het Duitse paralympisch comité wil dat Russische sporters worden geweerd van de Paralympische Spelen in Beijing. „Ik kan en wil me niet voorstellen dat Rusland bij de openingsceremonie binnen marcheert”, zei Julius Beucher in een interview met de Duitse krant Welt naar aanleiding van de Russische inval in Oekraïne vorige week.Daarom wil de Duitse voorzitter het Internationaal Paralympisch Comité vragen naar …
Lees verder…….

Written By
Brandy