x
Thesportsnewz
Uncategorized

Yéremi Pino (19) scoort er vier voor Villarreal, teleurstelling voor Bosz met Lyon

Yéremi Pino (19) scoort er vier voor Villarreal, teleurstelling voor Bosz met Lyon
  • PublishedFebruary 28, 2022

Pino had in zijn eerste 24 competitiewedstrijden dit seizoen twee keer gescoord. Nu had de Spanjaard maar 20 minuten nodig voor twee doelpunten, die hij maakte op aangeven van Pervis Estupiñán en Étienne Capoue. De derde treffer, vlak voor rust, maakte de tiener uit een rebound.Vorige week scoorde Arnaut Danjuma al drie keer voor de nummer 5 van Spanje. Nu was de Nederlander alleen goed voor de assist op de vierde treffer van Pino.In de slotfase maakte invaller Boulaye Dia het vijfde doelpunt voor Villarreal. Namens Espanyol deed Keidi Bare nog wat terug.Sevilla in derby te sterk voor Real BetisSevilla heeft zondag het altijd beladen duel met stadgenoot Real Betis gewonnen. ‘El Gran Derbi’ eindigde in 2-1 dankzij doelpunten van Ivan Rakitíc en Munir El Haddadi. In de slotminuut scoorde Sergio Canales nog tege …
Lees verder…….

Written By
Larry