x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp stunt in Indian Wells tegen nummer negen van de wereld

Van de Zandschulp stunt in Indian Wells tegen nummer negen van de wereld
  • PublishedMarch 14, 2022

Botic van de Zandschulp heeft in de tweede ronde van het masterstoernooi in Indian Wells de nummer negen van de wereld Felix Auger-Aliassime verslagen.Hij miste weliswaar bij 6-5 in de tweede set drie matchpoints, maar won alsnog met 7-6 (4), 6-7 (4), 6-3. Tempowisselingen Auger, die dit jaar het ABM Amro-toernooi van Rotterdam won, kreeg lang geen grip op de tempowisselingen en diepe returns van Van de Zandschulp. Die verspeelde in de eerste set nog een break voorsprong, maar won met solide spel de tiebreak. Auger won, na de drie matchpoints tegen te hebben weggewerkt, de tweede tiebreak om vervolgens direct zijn opslag in te leveren in de derde set. Dit keer liet Van de Zandschulp hem niet ontsnappen. …
Lees verder…….

Written By
Sky