x
Thesportsnewz
Uncategorized

Benzema helpt Real Madrid aan zege, City morst punten

Benzema helpt Real Madrid aan zege, City morst punten
  • PublishedMarch 15, 2022

Karim Benzema bevestigde zijn vorm maar weer eens, door twee keer te scoren nadat hij op de openingsgoal van Vinicius Junior al de assist had geleverd. Real Madrid staat met de zege weer tien punten los in La Liga en lijkt in een zetel naar het kampioenschap te kunnen.Crystal Palace – Manchester City 0-0In Engeland hoopte Man City weer wat verder uit te lopen op Liverpool, maar in Londen kwam de ploeg van Pep Guardiola niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel bij Crystal Palace.The Citizens staan met de puntendeling vier punten los van Liverpool, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. …
Lees verder…….

Written By
Brandy