x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ook Amerikaanse reus Opelka krijgt Nadal niet klein in Indian Wells

Ook Amerikaanse reus Opelka krijgt Nadal niet klein in Indian Wells
  • PublishedMarch 17, 2022

Rafael Nadal heeft bij het masterstoernooi van Indian Wells de laatste acht bereikt ten koste van de Amerikaan Reilly Opelka. De drievoudig toernooiwinnaar in Californië klopte de Amerikaanse reus, die 2 meter en 11 centimeter groot is, met 7-6 (3), 7-6 (5).Hoewel Opelka als servicekanon te boek staat, won Nadal zijn opslaggames veel makkelijker. De Amerikaanse tennisser serveerde wel goed, maar hij had het vaak lastig bij de halfcourt teruggeslagen slices. En die deden hem ook de das om in de tiebreak. Ongeslagen reeks Opelka kwam nog wel een break voor in de tweede set, maar het was niet genoeg om de ongeslagen reeks van de Spanjaard te beëindigen. De 35-jarige Nadel bracht zijn aantal overwinningen dit jaar op neg …
Lees verder…….

Written By
Sky