x
Thesportsnewz
Uncategorized

Letsch: ’Teleurgesteld omdat onze reis over is’

Letsch: ’Teleurgesteld omdat onze reis over is’
  • PublishedMarch 18, 2022

„We speelden goed en dachten aan een verlenging, maar één moment kan de wedstrijd doen omkeren. We hebben ze opnieuw uitgedaagd in balbezit. In de eerste helft controleerden we de wedstrijd, maar hadden we moeite om vooruit te voetballen. Na rust ging dat beter en hebben we wel wat gecreëerd. Al zal je tegen dit team nooit veel kansen krijgen. Maxi (Wittek, red.) maakte een schitterende goal, min of meer dezelfde goal als hij tegen Tottenham maakte. En toen kregen we de kans met Adrian (Grbic, red.). Dit was geen kleine kans. Als je dit soort kansen krijgt moet je die afmaken. Ik ben heel teleurgesteld, omdat onze reis over is. O …
Lees verder…….

Written By
Brandy