x
Thesportsnewz
Uncategorized

Gouden Bal-winnares Ada Hegerberg heft boycot Noorwegen op

Gouden Bal-winnares Ada Hegerberg heft boycot Noorwegen op
  • PublishedMarch 24, 2022

„Ik ben blij dat we nu samen een goede oplossing hebben gevonden”, zegt Hegerberg, die 38 doelpunten maakte in 66 interlands. „Ik hoop een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het team en ik blijf strijden voor gelijkheid, zowel op als naast het veld. Nu kan ik dat eindelijk weer doen met op mijn borst de nationale vlag.”Hegerberg kreeg in 2018 de eerste Ballon d’Or (Gouden Bal) voor vrouwen. Twee jaar eerder was ze al gekozen tot beste voetbalster van Europa. Noorwegen speelt komende maand WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kosovo en Polen. Op het EK van komende zomer zitten de Noorse voetbalsters in de poule bij gastland Engeland, Oostenrijk en Noord-Ierland.Hegerberg liep begin 2020 een zware knieble …
Lees verder…….

Written By
Larry