x
Thesportsnewz
Uncategorized

Medvedev slaat zich naar achtste finales in Miami

Medvedev slaat zich naar achtste finales in Miami
  • PublishedMarch 29, 2022

Medvedev veroverde eind februari de koppositie op de wereldranglijst. Die raakte hij echter weer kwijt aan Novak Djokovic, toen hij al in de derde ronde van het masterstoernooi van Indian Wells werd uitgeschakeld.Op het toernooi in Miami kwam Medvedev vorig jaar tot de kwartfinale, waarin hij werd uitgeschakeld door Roberto Bautista Agut. Nu neemt hij het in de achtste finale niet opnieuw op tegen de Spanjaard, maar tegen de Amerikaan Jenson Brooksby, die in drie sets won van Bautista Agut: 6-3 5-7 6-4. „Ik sloeg veertien aces en voelde me heel goed. In de tweede set lag het dicht bij elkaar, maar ik bleef stabiel spelen”, zei Medvedev na zijn zege. Als de 26-jarige Rus de halve finales bereikt in Mia …
Lees verder…….

Written By
Larry