x
Thesportsnewz
Uncategorized

Dilemma voor Wimbledon: wordt Medvedev geweerd?

Dilemma voor Wimbledon: wordt Medvedev geweerd?
  • PublishedApril 5, 2022

De zaak is van belang voor onder anderen Daniil Medvedev, de Russische nummer 2 van de wereld bij de mannen. Mogelijk mag Medvedev, die momenteel herstelt van een herniaoperatie, niet meedoen aan het grandslamtoernooi op het gras in Londen.Tennissers uit Rusland en Wit-Rusland kunnen sinds het uitbreken van de oorlog onder neutrale vlag blijven deelnemen aan ATP-, WTA- en ITF-toernooien. De All England Club, de organisator van Wimbledon, mag vanwege haar onafhankelijke toernooistatus echter zonder het risico op juridische gevolgen een verbod uitvaardigen.Boost gevenDe organisatie van het grandslamtoernooi vreest dat een eventuele overwinning van Medvedev het Russische regime van Vladimir Poetin een boost zou kunnen geven tijdens de invasie in Oekraïne. Als wordt besloten om Medvedev te weren op basis van zijn nationaliteit, geldt dit ook voor alle andere Russische en Wit-Russische tennissers.De organisatie maakte dinsdag bekend dat het voor de deadline van de ins …
Lees verder…….

Written By
Brandy