x
Thesportsnewz
Uncategorized

Weer transfer in schaatswereld: Joy Beune van Jumbo-Visma naar Team IKO

Weer transfer in schaatswereld: Joy Beune van Jumbo-Visma naar Team IKO
  • PublishedApril 6, 2022

Naast Beune trok Team IKO ook Robin Groot en Zeno de Ponti aan. Esmee Visser verlengde onlangs haar contract bij de ploeg.„We volgen Joy al heel lang op de voet en we zijn ervan overtuigd dat ze alles in zich heeft om straks in 2026 er te staan op de Olympische Spelen van Milaan”, meldt Team IKO. „We zijn dan ook ontzettend trots dat we Joy aan ons team hebben kunnen verbinden en geven haar alle tijd en ruimte om stap voor stap naar de top te groeien.”Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons privacybeleid. …
Lees verder…….

Written By
Brandy