x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tiger Woods kan zesde titel op The Masters vergeten

Tiger Woods kan zesde titel op The Masters vergeten
  • PublishedApril 10, 2022

Woods was begonnen aan de derde dag op een gedeelde negentiende plaats na rondes van 71 en 74 slagen. De golfvedette begon opnieuw met een bogey maar sloeg ook al een birdie op de tweede hole. Een dubbele bogey op de vijfde hole zette hem verder op achterstand. Na bogeys op 9 en 11, herstelde hij zich nog een beetje met twee birdies. Op de laatste drie holes ging het echter mis. Met twee bogeys en een dubbele bogey eindigde hij zes slagen boven het baangemiddelde.De golfer, die al voor de 24e keer meedoet aan The Masters, maakt in Augusta zijn rentree. Woods had ruim dertien maanden geleden een zwaar auto-ongeluk en liep daarbij ernstig letsel aan zijn rechterbeen op.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongel …
Lees verder…….

Written By
Larry