x
Thesportsnewz
Uncategorized

Luuk de Jong kopt Barça in blessuretijd opnieuw naar winst

Luuk de Jong kopt Barça in blessuretijd opnieuw naar winst
  • PublishedApril 11, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.FC Barcelona overleefde een tweede strafschop in minuut 56 en kwam kort daarna op voorsprong. Vlak voor tijd leek het alsnog mis te gaan toen Clement Lenglet de derde penalty veroorzaakte: 2-2. Maar daar was opnieuw het gouden hoofd van Luuk de Jong, zes minuten voor tijd ingebracht voor Pierre-Emerick Aubameyang als de redder in nood. En wéér stelde hij niet teleur. Eén perfecte voorzet van Jordi Alba was genoeg voor de Nederlander, die deze inmiddels als bij wijze van vanzelfsprekendheid binnenkopte.Dat terwijl het ontzettend moeilijk ging voor FC Barcelona. De ploeg kreeg terecht lof over het spel de laatste weken, maar nadat het donderdag in de Europa League tegen Eintracht Frankfurt pas ging voetballen toen Frenkie de Jong en Ousmane Dembélé in he …
Lees verder…….

Written By
Larry