x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic na enerverend gravelgevecht onderuit bij terugkeer op ATP-tour

Djokovic na enerverend gravelgevecht onderuit bij terugkeer op ATP-tour
  • PublishedApril 13, 2022

Nadal meldt zich ook af voor BarcelonaRafael Nadal moest zich vanwege een ribblessure afmelden voor het masterstoernooi van Monte Carlo. De 35-jarige Spanjaard kwam sinds de verloren finale van Indian Wells niet meer in actie en heeft laten weten dat hij ook het ATP-toernooi van volgende week in Barcelona aan zich voorbij moet laten gaan. Nadal hoopt in aanloop naar Roland Garros nog wel wat ritme op te kunnen doen op het gravel. “We weten niet wanneer zijn eerste graveltoernooi wordt, hopelijk snel”, meldde het team rond Nadal aan persbureau Reuters. Het Franse grandslamtoernooi begint op 22 mei. Nadal was dertien keer de beste op Roland Garros. …
Lees verder…….

Written By
Sky