x
Thesportsnewz
Uncategorized

ManUnited hard over de knie: ’Beschamend en teleurstellend, misschien zelfs vernederend’

ManUnited hard over de knie: ’Beschamend en teleurstellend, misschien zelfs vernederend’
  • PublishedApril 20, 2022

„Het is beschamend en teleurstellend, misschien zelfs wel vernederend. We moeten accepteren dat zij zes jaar voor liggen op ons”, zei de Duitse interim-trainer, die naar alle waarschijnlijkheid na dit seizoen wordt opgevolgd door Erik ten Hag.„Toen Jürgen Klopp naar Liverpool kwam, veranderde dat de club. Niet alleen hun ploeg werd beter, maar het tilde de club en de hele stad naar een hoger niveau. Dat moet met ons ook gaan gebeuren in de komende transferperiodes”, zei Rangnick over zijn landgenoot Klopp. De Duitser werkt sinds 2015 bij Liverpool en won daar onder meer de Champions League en de landstitel. Dit seizoen werd de League Cup al gewonnen en is de club nog in de race voor drie andere prijzen.Ook analist Ro …
Lees verder…….

Written By
Brandy