x
Thesportsnewz
Uncategorized

Roeblev vloert Djokovic in Belgrado, Swiatek wint in Stuttgart vierde toernooi op rij

Roeblev vloert Djokovic in Belgrado, Swiatek wint in Stuttgart vierde toernooi op rij
  • PublishedApril 25, 2022

Demi Schuurs en dubbelpartner Desirae Krawczyk uit Amerika hebben de dubbelfinale van het WTA-toernooi in Stuttgart gewonnen. In twee sets versloegen ze het als tweede geplaatste koppel Shuai Zhang en Coco Gauff. Het werd 6-3 en 6-4 voor Schuurs en Krawczyk.Wesley Koolhof en Neal Skupski uit Groot-Brittannië zijn er niet in geslaagd om de dubbelfinale van het tennistoernooi in Barcelona te winnen. Het tweetal werd in de finale verslagen door de Duitsers Kevin Krawietz en Andreas Mies. Het werd 6-7(3), 7-6(5) en 10-6 voor de Duitsers.
Lees verder…….

Written By
Sky