x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp overleeft drie matchpoints in Madrid en wint thriller

Van de Zandschulp overleeft drie matchpoints in Madrid en wint thriller
  • PublishedMay 4, 2022

Botic van de Zandschulp heeft in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Madrid op knappe wijze gewonnen van Pablo Carreño Busta (18e op de ATP-ranking, Van de Zandschulp staat op plek 31): 6-7, 7-6, 6-3. Onze landgenoot overleefde drie matchpoints en won na een intens gevecht van bijna drie uur.Dat Van de Zandschulp meedeed aan het ATP-toernooi van Madrid was al verrassend te noemen. Zondag gaf hij in zijn eerste ATP-finale – in München – op na ademhalingsproblemen. Gelijkgaande eerste set De eerste set ging lang gelijk op maar die trok Carreño Busta uiteindelijk toch naar zich toe. …
Lees verder…….

Written By
Sky