x
Thesportsnewz
Uncategorized

Speler Celta de Vigo vier jaar in de cel vanwege seksueel misbruik

Speler Celta de Vigo vier jaar in de cel vanwege seksueel misbruik
  • PublishedMay 4, 2022

Celta de Vigo, de club van de 26-jarige aanvaller, heeft de speler voorlopig uit de selectie gezet. “RC Celta respecteert het recht van de speler op verdediging, maar is verplicht om maatregelen te nemen tegen de gebeurtenissen die het imago van de club aantasten”, zo meldt de club in een verklaring. Mina speelt sinds 2019 voor Celta, waarvoor hij ook al uitkwam van 2012 tot en met 2015. Dit seizoen kwam hij in 33 competitiewedstrijden in actie en scoorde hij zeven keer.Mina moet 50.000 euro schadevergoeding betalen aan het slachtoffer. Daarnaast heeft hij een straatverbod opgelegd gekregen. Hij mag twaalf jaar lang niet in een straal van 500 meter van het slachtoffer komen. …
Lees verder…….

Written By
Brandy