x
Thesportsnewz
Uncategorized

Waarom de Rus Medvedev wel in Rosmalen in actie mag komen, maar niet op Wimbledon

Waarom de Rus Medvedev wel in Rosmalen in actie mag komen, maar niet op Wimbledon
  • PublishedMay 4, 2022

Het tennistoernooi van Rosmalen verwelkomt volgende maand gewoon de Russische tennisser Daniil Medvedev. Enkele weken later is de huidige nummer twee van de wereld echter niet welkom tijdens Wimbledon. Waarin zit hem dat verschil?Volgens toernooidirecteur Marcel Hunze heeft hij niet de mogelijkheid om Russische en Belarussische tennissers van Rosmalen te weren. “Zij zijn gerechtigd om deel te nemen aan internationale toernooien omdat dat ook de richtlijnen zijn van de ATP en de WTA.” “Wimbledon is daar een uitzondering op omdat de Britse regering andere richtlijnen kent. Ze kunnen dus overal meedoen, behalve op Wimbledon.”
Lees verder…….

Written By
Sky