x
Thesportsnewz
Uncategorized

Thymen Arensman ondanks supervorm in dienende rol: ’Witte trui geen doel’

Thymen Arensman ondanks supervorm in dienende rol: ’Witte trui geen doel’
  • PublishedMay 4, 2022

De 22-jarige renner van DSM liet er woensdag, twee dagen voor de start van in Boedapest, geen twijfel over bestaan: een goed klassement is iets voor de toekomst. De rol van Arensman in deze Giro is een dienende. Zijn ploeg zet alles op de Fransman Romain Bardet, die stilaan weer het niveau lijkt te hebben waarmee hij jaren geleden podiumplaatsen behaalde in de Tour de France.„Nee, het jongerenklassement is geen doel”, zegt Arensman, die onlangs nog wel de bijbehorende witte trui mee naar huis nam uit de Tour of the Alps. In die vijfdaagse van voornamelijk bergritten won Bardet, het tweetal is dit jaar onafscheidelijk. Samen reden ze ook de UAE Tour en Tirreno-Adriatico, waar Arensman de op …
Lees verder…….

Written By
Larry