x
Thesportsnewz
Uncategorized

LIVE Mengt roze Van der Poel zich ook in massasprint?

LIVE Mengt roze Van der Poel zich ook in massasprint?
  • PublishedMay 8, 2022

De eerste drie etappes (twee ritten in lijn en een tijdrit) vinden plaats in Hongarije. Naast een uitstapje naar Slovenië in de slotweek leidt de 105e editie het peloton voor de rest over Italiaanse wegen. Met voor elk wat wils: de tijdrijders, de punchers, de aanvallers, de sprinters én de klimmers komen allemaal aan hun trekken. Alleen fans van grindwegen niet, want er is dit keer géén passage over de beruchte gravelpaden van Strade Bianche.Sowieso wordt 19 mei een emotionele dag, met voor het eerst sinds het overlijden van Wouter Weylandt een terugkeer naar de Passo del Bocco. Op zondag 29 mei weten we in Verona definitief wie de opvolger is van de afwezige Egan Bernal.In dit bericht vind je een overzicht van alle …
Lees verder…….

Written By
Larry