x
Thesportsnewz
Uncategorized

Unieke prestatie: toptalent Alcaraz klopt Nadal én Djokovic achter elkaar

Unieke prestatie: toptalent Alcaraz klopt Nadal én Djokovic achter elkaar
  • PublishedMay 8, 2022

In de tweede set wisselde Alcaraz onnodige fouten af met zeer knappe punten, onder meer met een handvol fraaie dropshots. Ondertussen raakte Djokovic steeds gefrustreerder, ook richting het publiek.Alcaraz verrast Djokovic met fraaie dropshots Na verloop van tijd probeerde Djokovic het ook met enkele dropshots, maar hij deed dat lang niet zo verdekt als zijn tegenstander. In de laatste game van de tweede set kreeg Alcaraz drie break- en setpoints, waarvan hij de laatste benutte. Halverwege de derde set had Djokovic een medische time-out nodig, nadat hij zijn knie had bezeerd. Alcaraz had daarna licht het overwicht en kreeg bij 5-4 op de service van Djokovic zijn eerste matchpoint, maar de nummer één van de wereld sloeg een ace. Het werd ver …
Lees verder…….

Written By
Sky