x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tik Nadal in aanloop naar Roland Garros, Swiatek boekt 25ste zege op rij

Tik Nadal in aanloop naar Roland Garros, Swiatek boekt 25ste zege op rij
  • PublishedMay 13, 2022

Iga Swiatek gaat het iets beter af in Rome. De Poolse nummer één van de wereld bereikte de kwartfinales van het sterk bezette WTA-toernooi van Rome door Viktoria Azarenka met 6-4, 6-1 te verslaan. Het was haar 25ste zege op rij.Maar zo eenvoudig als de cijfers het doen lijken, was het absoluut niet voor de Poolse. Azarenka, voormalig nummer één van de wereld, retourneerde uitstekend en kwam een dubbele break voor in de eerste set. Swiatek knokte terug, maar bleef moeite hebben haar opslagbeurten – waar maar geen eind aan leek te komen – te behouden. De eerste set duurde liefst 80 minuten. Maar toen die eenmaal binnen was, kwam Swiatek op stoom. Na …
Lees verder…….

Written By
Sky