x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jakobsen wint in Hongarije, Kooij niet meer in actie na harde valpartij

Jakobsen wint in Hongarije, Kooij niet meer in actie na harde valpartij
  • PublishedMay 13, 2022

De renner van Quick Step-Alpha Vinyl was de rapste in een kleine groep, uitgedund door waaiers. Voor Jakobsen is het de zevende overwinning van 2022. Hij won eerder onder meer een rit in Parijs-Nice en Kuurne-Brussel-Kuurne.In de voorbereiding van deze sprint kwamen een hoop renners ten val. Een daarvan was Olav Kooij van Jumbo-Visma. De Nederlander had juist woensdag nog de eerste rit gewonnen. Ook zijn teamgenoot Mick van Dijke was betrokken bij de valpartij.Kooij haalde dus het einde van de rit niet en moest voor controle mee naar het ziekenhuis, meldt zijn ploeg. Inmiddels is duidelijk dat hij de Ronde van Hongarije moet verlaten als gevolg van verwondingen na een zware val in de tweede etappe. In het ziekenhuis is een snijwond in zijn kuit gehecht, meldt zijn ploeg Jumbo-Visma.„Alles ging goed tot 600 meter van de streep”, zei ploegleider Robert Wagner. „Onze …
Lees verder…….

Written By
Larry