x
Thesportsnewz
Uncategorized

Mark Cavendish (36) wil nog twee jaar door: ’Tour niet mijn beslissing’

Mark Cavendish (36) wil nog twee jaar door: ’Tour niet mijn beslissing’
  • PublishedMay 20, 2022

Het is een vraag die al wekenlang gesteld wordt. Tim Merlier, einde contract bij Alpecin-Fenix, is namelijk op weg om de tweede rasspurter naast Fabio Jakobsen te worden. Maar wat dan met Cavendish? In de donderdageditie van La Gazzetta dello Sport liet de 36-jarige Brit alvast zijn ambities blijken. Hij denkt van zichzelf nog zeker twee seizoenen op topniveau te kunnen presteren.„Ik wil mijn carrière nog minstens voor twee jaar voortzetten”, klinkt het. „En niet om zomaar wat rond te rijden op een fiets. Ik heb het gevoel dat ik nog zeker twee jaar op het allerhoogste niveau meekan. Misschien zelfs meer, maar minstens twee jaar lang kan ik nog competitief zijn.”Cavendish is, ondanks de zware bergetappes, van plan om de Giro uit te rijden. „Ik ga niet afstappen, maar het is verdomd moeilijk”, kli …
Lees verder…….

Written By
Larry