x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfers en geruchten: ’Inter verlengt met doelman Handanovic’

Transfers en geruchten: ’Inter verlengt met doelman Handanovic’
  • PublishedMay 21, 2022

ZATERDAG 21 MEIInter verlengt met Handanovic13.42 uur: La Gazzetta dello Sport meldt dat Inter het contract van doelman Handanovic met een jaar gaat verlengen. De sportkrant weet dat de keeper de strijd aan moet met André Onana, van wie wordt verwacht dat hij deze zomer overstapt van Ajax naar Inter.’Pogba keert terug naar Juventus’08.38: Verschillende Italiaanse media melden dat Paul Pogba terugkeert naar Juventus. De Franse middenvelder, nu nog onder contract bij Manchester United, zou volgens onder anderen La Gazetta Dello Sport een contract voor drie jaar aangaan bij La Vecchia Signora.Pogba stond tussen 2012 en 2016 ook al onder contract in Turijn.Elmo Lieftink naar Helmond Sport08.19 uur: Helmond Sport werd dit seizoen troosteloos laatste in de Keuken Kampioen Divisie, maar wil zich komend seizoen ontworstelen aan de status van grijze muis. De ambitieuze voorzitter Philippe van Esch vergroot het spelersbudget fors en heeft de ambitie om serieus mee te gaan spelen om promotie. Als exponent van het nieuwe be …
Lees verder…….

Written By
Brandy