x
Thesportsnewz
Uncategorized

Medvedev moeiteloos naar tweede ronde op Roland Garros

Medvedev moeiteloos naar tweede ronde op Roland Garros
  • PublishedMay 24, 2022

Daniil Medvedev heeft de tweede ronde van Roland Garros bereikt. De nummer twee van de wereld had in Parijs weinig te duchten van de Argentijn Facundo Bagnis: 6-2, 6-2, 6-2.De 26-jarige Rus onderging bijna twee maanden geleden een hernia-operatie en ging vorige week bij zijn rentree in Genève direct onderuit tegen Richard Gasquet. Dat ging gepaard met veel foute services en vreemde missers. US Open-winnaar Medvedev, die dertien ATP-titels won maar nooit de beste was op gravel, kende ook in Parijs een stroeve start. Hij leverde meteen zijn opslag in, maar in het vervolg was hij de 32-jarige nummer 103 van de wereld op alle fronten de baas. Enige punt van zorg voor de Rus, die …
Lees verder…….

Written By
Sky