x
Thesportsnewz
Uncategorized

Regenval verstoort comeback Rus op Roland Garros; dinsdag het restant

Regenval verstoort comeback Rus op Roland Garros; dinsdag het restant
  • PublishedMay 24, 2022

Op de intieme baan 13 zagen de in overvloed aanwezige Nederlandse fans dat Rus dapper aan de partij begon tegen nummer zestien van de wereld. De mondiale nummer 78 speelde vol op de aanval en dat leverde haar direct een lovegame op in de openingsgame.Maar Rybakina had dikwijls een antwoord op die offensieve tactiek. Rus kon bovendien haar aanvalsspel niet vasthouden (het aantal onnodige fouten nam toe) en kon niet op tegen de souplesse van de kwartfinaliste van 2021. Rus laat kop niet hangen Maar de 31-jarige Rus liet haar kop niet hangen in de tweede set en bleef aanvallend spelen. De Nederlandse brak Rybakina op 1-1 en liep vervolgens uit naar 4-2, waarna de regen spelbreker werd voor beide s …
Lees verder…….

Written By
Sky