x
Thesportsnewz
Uncategorized

Real Madrid-trainer Ancelotti trekt wenkbrauw op na mislopen Mbappé

Real Madrid-trainer Ancelotti trekt wenkbrauw op na mislopen Mbappé
  • PublishedMay 24, 2022

De Franse aanvaller leek komende zomer van Paris Saint-Germain naar Real Madrid te komen, maar besloot op het laatste moment toch zijn aflopende contract in Parijs met drie jaar te verlengen. Volgens Spaanse media is Real daar nogal ontstemd over.„Wij praten nooit over spelers van andere clubs”, zei Ancelotti, die tijdens de persdag van de Spaanse kampioen richting de finale van zaterdag in Parijs de nodige vragen kreeg over Mbappé. „We hebben respect voor iedereen, voor de beslissingen die mensen nemen en voor andere clubs. Wij moeten onze taak doen. Het lijkt me duidelijk waar wij aan denken en dat is de finale van zaterdag tegen Liverpool.”Tegen journalisten die bleven doorvragen over het mislopen van Mbappé zei A …
Lees verder…….

Written By
Brandy