x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Wonderen voelt klik bij Heerenveen: ’Ik zag al een spandoek hangen met ’Welkom Kees’’

Van Wonderen voelt klik bij Heerenveen: ’Ik zag al een spandoek hangen met ’Welkom Kees’’
  • PublishedJune 1, 2022

„Ik heb vroegtijdig aangegeven dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging bij een club waar ik aan een elftal kan bouwen en waarbij ik net even wat meer mogelijkheden heb dan bij Go Ahead Eagles”, aldus Van Wonderen, die erin slaagde Go Ahead in de Eredivisie te houden.„Voor mij was het ook belangrijk dat het een club was die organisatorisch op orde is en duidelijk weet waar die naartoe wil. De match bij Heerenveen was meteen duidelijk. Toen ik hier laatst speelde met Go Ahead zag ik al een spandoek hangen met ’Welkom Kees’, dus ik kreeg gelijk een vertrouwd gevoel.”Van Wonde …
Lees verder…….

Written By
Brandy