x
Thesportsnewz
Uncategorized

Recordgoal Gavi niet genoeg voor overwinning Spanje op Tsjechië

Recordgoal Gavi niet genoeg voor overwinning Spanje op Tsjechië
  • PublishedJune 6, 2022

De Tsjechen kenden een droomstart, want al na vijf minuten stond de 1-0 op het scorebord. Op aangeven van Jan Kuchta kon Jakub Pesek voor een leeg doel intikken. Aan de kant van Spanje werd massaal naar de VAR gekeken, maar die zag geen reden om de goal af te keuren.Op slag van rust kwam Spanje langszij. Het was de 17-jarige Pablo Gavi die voor de gelijkmaker tekende. Hij is nu de jongste speler ooit die een doelpunt maakte in dienst van het nationale team.Jakub Pesek en Jan Kuchta vieren de goal.Ⓒ ANP/HHHeerlijke goalNa rust was Marco Asensio heel dicht bij een voorsprong voor de Spanjaarden, maar hij knalde het leer keihard op de paal. Aan de andere kant was het ruim twintig minuten voor tijd wel raak. Vaclav Cerny stuurde met een heerlijke pass Kuchta richting de Spaanse doelman en hij rondde fantastisch af: 2-1.Tsjechië leek de buit binnen te hebben, maar vlak voor tijd redde Martinez een punt voor de Spanjaarden: 2-2.Opnieuw zege Noorwegen in uitwedstrijdNoorwegen heeft in de Nations League B zijn tweede zege geboekt en opnieuw in een uitwedstrijd. Na Servië (0-1) werd zondagavond in Solna Zweden bedwongen: 1-2. Beide Noorse treffers kwamen, bijna vanzelfsprekend, op naam van Erling Haaland. De eerste maakte hij vanaf de strafschopstip. In blessuretijd deed de jonge aanvaller van Manchester United Anthony Elanga nog iets terug.In de Noorse ploeg had Feyenoorder Marcus Pedersen een basisplaats. Zijn Rotterdamse ploeggenoot Fredrik Aursnes ontbrak.Servië revancheerde zich in Belgrado ten koste van Slovenië: 4-1. Ajacied Dusan Tadic onderscheidde zich met twee assists. Sergej Milinkovic-Savic en Nemanja Radonjic profiteerden van dat voorbereidende werk. De andere doelpunten kwam op naam van Aleksandar Mitrovic en Luka Jovic. Petar Stojanovic scoorde tegen namens de Slovenen. Dat betekende tijdelijk de 1-1. …
Lees verder…….

Written By
Brandy