x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ontketende Haaland, onfortuinlijk Portugal en assist Tadic

Ontketende Haaland, onfortuinlijk Portugal en assist Tadic
  • PublishedJune 13, 2022

Noorwegen – Zweden 3-2Haaland opende tegen Zweden in de 11e minuut de score met een kopbal en hij maakte er 10 minuten na rust 2-0 van, uit een strafschop. De aanvaller, vanaf deze zomer onder contract bij Manchester City, gaf bovendien de voorzet bij de 3-1 van Alexander Sørloth – voormalig speler van FC Groningen – die raak kopte bij de tweede paal.De Zweed Emil Forsberg had er na een uur 2-1 van gemaakt en diep in blessuretijd bepaalde de ingevallen Viktor Gyökeres de eindstand op 3-2.Spanje – Tsjechië 2-0Spanje kwam in eigen huis na dik twintig minuten op voorsprong tegen Tsjechië, door een treffer van Carlos Soler. In een bloedheet Malaga duurde het vervolgens lang voor er weer iets te juichen viel, maar een kwartier voor tijd maakte Pablo Sarabia er dan toch 2-0 van. Spanje gaat door de zege aan kop van groep …
Lees verder…….

Written By
Brandy