x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfers en geruchten: Willem II neemt Schouten transfervrij over van Cambuur

Transfers en geruchten: Willem II neemt Schouten transfervrij over van Cambuur
  • PublishedJune 13, 2022

MAANDAG 13 JUNIErik Schouten voor drie jaar naar Willem II13.42 uur: Willem II heeft de eerste versterking van het nieuwe seizoen binnen. Verdediger Erik Schouten (30) tot de zomer van 2025 vastgelegd door de Tilburgers.Schouten komt transfervrij over van SC Cambuur waar hij de afgelopen drie seizoenen actief was en waarmee hij in 2021 naar de Eredivisie promoveerde. Bij het afgelopen seizoen gedegradeerde Willem II heeft hij datzelfde doel. „Willem II is een grote club en heeft een Eredivisie-waardige uitstraling. De trouwe aanhang zorgt elke keer weer voor een fantastische sfeer in het stadion. Ik heb heel veel zin om te starten en ben enorm trots op het vertrouwen dat ik krijg vanuit de club.”Voordat Schouten in 2019 naar Cambuur ging, speelde hij voor FC Volendam.Liverpool en Benfica akkoord over toptransfer spits Darwin Nunez07.19 uur: Liverpool heeft een akkoord bereikt met Benfica over de transfer van Darwin Nunez. De Engelse voet …
Lees verder…….

Written By
Brandy