x
Thesportsnewz
Uncategorized

Fabio Jakobsen en Dylan van Baarle: met zege en angst richting Tour

Fabio Jakobsen en Dylan van Baarle: met zege en angst richting Tour
  • PublishedJune 21, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafAlleen corona kan nog dwarlisgger wordenAMSTERDAM – Een betere generale repetitie konden Fabio Jakobsen en Dylan van Baarle zich niet wensen. De eerste sprintte met groot machtsvertoon naar de zege in de slotrit van de Ronde van België, en in de Ronde van Zwitserland kon Van Baarle aan de champagne na de eindwinst van ploegmaat Geraint Thomas. De lach regeerde bij beide Nederlanders, die op 1 juli in Kopenhagen aan de start staan van de Tour de France. Althans, dat hopen ze, want de corona-explosie in de wielerwereld zorgt voor grote onzekerheid en angst.
Lees verder…….

Written By
Larry