x
Thesportsnewz
Uncategorized

Toptransfer in Europees voetbal: Sadio Mané van Liverpool naar Bayern München

Toptransfer in Europees voetbal: Sadio Mané van Liverpool naar Bayern München
  • PublishedJune 22, 2022

De transfer hing al weken in de lucht. Lewandowski maakte al duidelijk dat hij wilde vertrekken bij Bayern en Liverpool kocht met Darwin Núñez al een nieuwe spits. Ook Mané had op een persconferentie met Senegal al doen blijken dat hij ging vertrekken. „Willen de Senegalezen dat ik vertrek uit Liverpool? Ik zal doen wat zij willen”, zei de aanvaller toen.Het eerste bod van Bayern was er één van 25 miljoen euro, het tweede was om en nabij de 27 miljoen euro met 6,5 miljoen euro bonussen. Tot tweemaal toe werd het bod met hoongelach ontvangen bij Liverpool, dat een vraagprijs had van 50 miljoen euro. Uiteindelijk werd er dan toch een akkoord gevonden. Bayern betaalt 32 miljoen …
Lees verder…….

Written By
Brandy