x
Thesportsnewz
Uncategorized

Geïrriteerde Van de Zandschulp met vroege uitschakeling op Mallorca naar Wimbledon

Geïrriteerde Van de Zandschulp met vroege uitschakeling op Mallorca naar Wimbledon
  • PublishedJune 22, 2022

Toch leken er bij Giron wat extra krachten los te komen, nadat hij zijn woede eruit had gegooid. De onvermijdelijke break plaatste hij in de derde game van de tweede set, maar die opleving bleek van korte duur. Van de Zandschulp brak meteen terug, geholpen door een afzwaaier van Giron.Daarna was weer het de beurt aan Van de Zandschulp om te delen in de malaise, door met een dubbele fout zijn opslagbeurt in te leveren en even later met een wilde smash het beslissende punt buiten de lijnen te slaan. Ergernis over eigen spel Van de Zandschulp begon de derde set vervolgens wél uitstekend, door liefst tien punten op rij te maken. Die goede start leidde tot een 3-0 voors …
Lees verder…….

Written By
Sky