x
Thesportsnewz
Uncategorized

Riejanne Markus kroont zich tot Nederlands kampioene op de weg

Riejanne Markus kroont zich tot Nederlands kampioene op de weg
  • PublishedJune 26, 2022

Voorafgaand aan de koers waren de emoties al duidelijk zichtbaar bij Chantal van den Broek-Blaak en Demi Vollering, ploeggenoten van de onfortuinlijke Pieters. Ook werd voor het startschot bekend gemaakt dat er een crowdfundingsactie op touw is gezet voor Pieters, die ten goede komt aan de kosten van haar revalidatie.Soet en Van AlphenHet parcours in Drenthe bestond voor de renners uit acht ronden, die bij elkaar 124,5 kilometer telden. Na twee rondes rondom de VAM-berg had er nog niemand een gat weten te slaan, de eerste die dat probeerden waren Aafke Soet (Jumbo-Visma) en Aniek van Alphen van Plantur Pura. Beide vrouwen werden door het peloton echter na niet al te lange tijd alweer ingerekend.Halverwege de koers waagden zowel Lucinda Brand als Ellen van Dijk een keer een vluchtpoging, terwijl ook Riejanne Markus zich van voren liet zien. Laatstgenoemde we …
Lees verder…….

Written By
Larry